Näst sista dagen!

Idag är det näst sista dagen här. Vi åker hem på Fredag morgon. Hem till kaos. Vi har så mycket att göra innan jul och allt. Stu fyller år, Baby Boo fyller år, vi ska fira två jular på två olika ställen för att sedan åka 4.5h till Stu's föräldrar och fira jul med dom på annan dagen. Efter att ha åkt 1.5h till A&W på Juldagen. På Julafton ska vi fira vår svenska jul plus gå ut och fira Lindsay's födelsedag och träffa alla vänner på pubben!

Sen vankas det nyår och vänner som kommer upp från Manchester och ska bo över. Det är julfester innan Julafton och vi måste handla, packa om, tvätta och städa. Vågar knappt tänka på saken. Plus att vi ska jobba och förbereda.

Aja, igår åt vi på La Veranda. Där fanns det självklart katter och kattungar så gissa vem som delade sin middag med dom?



Resturangen tittar ut över en av världens mest kända byggnader! Ni ser helikopterplattan va?

På kvällen så ändrar den färg. Längst ute på marinan ligger en nattklubb som heter 360. Vi fick vip biljetter dit då vi åt på resturangen men det är inte riktigt vår grej!

Middagen var jättegod men det vart en ganska tidig taxi hem. Trött som få efter en dag shoppandes.

Nu blir det poolen, skuggan igen för mig för nu vet jag att det är solen som ger mig eksem. Eftersom vi inte solade igår så har jag inte en enda prick! Får köra lite brun utan sol :P


Kommentarer
Postat av: Sigrid

Vad snygg den är på kvällen! Njuuuuut nu sista dagarna!

2010-12-15 @ 14:10:32
URL: http://sigrida.blogg.se/
Postat av: teddy

Ojjj vilken underbar blogg.

Have a safe trip home!!!

2010-12-16 @ 09:53:26
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0