Mått!

Här är då mina minskningar i centimeter.

Arm 2cm
Chest 5cm
Belly button 6.5cm
Butt 5cm
Leg 1cm
Ribs 5cm
Så vad blir det totalt då? 22.5 cm? Inte illa pinkat!

500 gram

Ja då vägde jag mig igår (Måndag) hade gått ned 500 gram. Inte mycket att hurra för men bättre än att ha lagt på sig!
Det enda som är negativt är att den lilla röv jag hade är nu borta. Vi är inte kända i vår familj för mycket "junk in the trunk" så att säga men nu snackar vi platt-arsle! Och så kan man ju inte se ut. Så nu ska jag till gymmet några gånger i veckan och träna den lilla rumpan! Fast vi får ju se hur det går. Nu känns det tufft att ens hinna med det man måste utan att hänga på gymmet!
Ja kolla inte på min fula nuna, jag har precis vaknat! Försöker hej vilt att koncentrera mig på att stå på ett ställe!

Två tons getabock!

Idag är det dags att väga sig igen. Efter en maffig vecka med familjen står med totala viktnedgång på 4 kilo. Alltså gick jag upp lite efter jag kom hem från Sverige. Men när jag var hemma var allt bara om Farmor och inte så mycket fokus på att äta. Jag åt inte så mycket och sällan. Så när jag kom hem så antar jag att gå tillbaka till att äta på fasta tider så gick jag upp lite. Men det är inget jag känner av.

Så jag brukar väga mig på Fredagar men det gjorde jag inte förra veckan. Så vi kör idag och håll tummarna för attans!


Jag tycker fortfarande inte att jag se smalare ut, någon sa att min brottarnacke är lite mindre - man tackar!

Skulle behöva lite fettsugning på vissa delar men jag känner fortfarande att jag vill fortsätta på LCHF vägen trots att jag fuskat lite. Åt pasta för första gången sedan i Februari och åt en macka nån dag också! MUMS!

Vill helst ner några kilon till, har inte nån exakt vikt som innan då jag tror att jag kan bli lite för small om jag håller fast vid det målet. Då måste man ju ha ett boob job och det känns inte som om det är relevant just nu!

Så vi kör vidare här hemma! Beach babe 2011!

RSS 2.0